ngeunaan Company

BONZERPET didirikan dina 2017. parusahaan kami aya di Hangzhou, drive dua jam 'ti Shanghai tur Ningbo port. Saprak harita, Kami salawasna ngahususkeun dina ngahasilkeun sagala jinis produk piaraan. Sarta kami geus kahontal tumuwuh gancang dina bisnis piaraan ayeuna.

Ngalanggan Pikeun Newsletter kami

Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

Tuturkeun Kami

dina média sosial urang
  • sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05